Programma jubileumactiviteiten HV Deltasport 50 jaar!

15 juni 2019

11:00 – 15:00 uur Handbalfundag op het kunstgrasveld van HV Deltasport. Voor alle jeugdleden van HV Deltasport en de samenwerkende teams in Zeeland. Ook worden tijdens de Handbalfundag de kinderen van alle basisscholen op Schouwen-Duiveland uitgenodigd om kennis te maken met de handbalsport. Op het buitenveld worden handbaltrainingen gegeven en er staan springkussens. Deelname is gratis.

22 juni 2019

14.00 – 17.00 uur Handbalwedstrijdjes in Laco. Alle spelers/speelsters en oud spelers/speelsters vanaf 15 jaar zijn welkom.

18.00 – 20.30 uur Luxe bbq voor leden, ereleden, oud-leden, leden van Club van 40 en sponsors in Brogum.

20.30 – 00.30 uur Jubileumfeest voor leden, ereleden, oud-leden, leden van Club van 40 en sponsors in Brogum
Ook de spelers/speelsters van de samenwerkende teams in Zeeland zijn welkom op de activiteiten op zaterdag 22 juni 2019.

Opgeven voor de handbalwedstrijdjes kan bij Rick Evertse: rick@evertsesport.nl
Opgeven voor de luxe bbq en feest kan via onderstaande link of stuur een mail naar jubileum@hvdeltasport.nlhttps://forms.gle/i4qWeZ7vgjJ6oxt77.
​Wil je alleen mee feesten ? Geef je dan voor het feest op door een mail te sturen naar jubileum@hvdeltasport.nl