Sponsorkliks

Shopt u weleens online? Grijp dan uw kans om HV Delta Sport financieel te steunen zonder dat het u ook maar een cent extra kost!

Als u uw bestellingen namelijk via SponsorKliks plaatst, gaat er per bestelling steeds een klein bedrag naar de vereniging die u sponsort – HV Delta Sport dus. Het werkt heel eenvoudig:

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, gaat er automatisch een bedrag naar de vereniging. Dit kost u verder helemaal niets. Veel eenvoudiger kan sponsoren niet zijn, toch?

Aan de rechterkant van onze website staat permanent een link naar SponsorKliks, zodat u daar niet naar hoeft te zoeken. Er zijn heel veel (grote) webwinkels aangesloten bij SponsorKliks. De kans dat de webwinkel waar u uw bestelling wilt plaatsen er niet bij zit, is dan ook erg klein.

Shop dus voortaan online via SponsorKliks. Het kost u niets en levert HV Delta Sport geld op. Alvast bedankt voor uw ‘sponsorbijdrage’!