Vereniging

Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport. HV Delta Sport is een handbalvereniging afgestemd op de breedtesport, maar met aandacht voor prestatie. Handbal is een teamsport en een familiesport voor alle leeftijden, en kan door zowel dames/meisjes als heren/jongens worden beoefend. Er worden naast de wedstrijden ook diverse activiteiten georganiseerd die de binding met de club versterken.

Missie

Onze missie is om alles rondom ons primaire proces handbal zo goed mogelijk in te richten en te organiseren. Hierbij hebben we in volgorde van belangrijkheid drie doelstellingen geformuleerd:

1. Plezier voor alle betrokkenen
  2. Persoonlijke ontwikkeling en groei
  3. Ruimte voor prestaties

Bovenstaande doelstellingen zijn van toepassing op de spelers en speelsters, maar zeer zeker ook op alle betrokken vrijwilligers. Van de vrijwilligers vragen we een actieve houding en zorg.

De club heeft 7 teams. HV Delta Sport heeft een levendige jeugdafdeling met veel nieuwe aanwas.